הכנת סרטים מצוירים

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 31/07/14 14:30 ד באב התשעד

שאלה

שלום כבוד הרב.

יש לי חיבה גדולה להכנת סרטים מצוירים. זה הדבר היחיד שאני באמת טוב בו.

חשבתי לעצמי שאולי העבודה שלי בהמשך חיי תהיה להכין סרטים מצוירים.

כבר יש סדרה שהתחלתי לעבוד עליה - סדרת ילדים על משפחה דתית. סדרה שמתאימה לדתיים ולחילונים (כלומר - לא יספרו כל התכנית על רבנים ועל פרשת שבוע, אבל לא יהיה שום דבר גס או קללות או דברים לא צנועים ח"ו).

הסדרה תהיה מצחיקה ומותחת עם עלילה, אבל גם ייכנסו בה גם כמה חידושים, הלכות ודברי תורה פה ושם (ככה שלחילונים זה לא ממש יפריע, אבל כל הדברים שיאמרו ייכנסו להם לתת מודע ויקרבו אותם).

רציתי להתייעץ - האם זה בסדר שבהמשך חיי אכין סרטים מצוירים? האם זו דרך נכונה, או שאני צריך לשכוח מזה לגמרי?

תודה מראש.

תשובה

שלום לך.
אני חושב שזה לא רק "בסדר", אלא כנראה זה התחום שבו תוסיף משהו לעולם, לחברה הישראלית ואולי אף לחברה האנושית בכללה. לכל אחד יש נטיה טבעית לעסוק בתחום כלשהו שבו יש לו כשרון מיוחד, ובו הוא מרגיש שמחה בעשיה. זה טוב מאד שזה יהיה התחום שבו תעסוק, כי תעסוק בו בשמחה, בהתלהבות, תביא לידי ביטוי רעיונות חדשים...
בהצלחה!