החלטתי לשמור נגיעה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 29/09/02 22:06 כג בתשרי התשסג

שאלה

כבוד הרב שלום וברכה!

עד לפני כמה זמן לא נגעתי בבנים והקפדתי על כך אבל בזמן האחרון די נמאס לי להסביר לכל אחד שאני שומרת נגיעה וכו' ואני פשוט מעבירה את זה הלאה...כי אין לי כח יותר אני לא מספיק חזקה בכל מה שקשור לגבולות אני לא מצליחה לעמוד בגבולות שאני מציבה לעצמי לזמן ממושך...

מה אני יכולה לעשות?

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום

אני מאוד מעריך את ההחלטה שלך!!!
יישר כוחך את גורמת לקירוב הגאולה!!!

נראה לי כי את עומדת בפני אחת מההחלטות החשובות בחייך.
לגעת או לא זו החלטה שלך ,ורק שלך.
את צריכה להוכיח לעצמך שיש לך אישיות חזקה.
את לא נגררת אחרי היצר הרע וגם לא אחרי ה"מה יגידו עלי" וגם לא אחרי נצני היאוש שמתחילים לבצבץ בנפשך.

את פשוט צריכה להיות חזקה.נקודה.
כי זה האשיות שלך,
אלא הערכים שבהם את מאמינה.
אל תתני ל"אין לי כוח "לנצח אותך!!!

כדאי לך להציב גבולות לעצמך ולעמוד בהם ואח"כ להגביהה את הרף.
לא להתקדם מהר מידי .לאט לאט.להציב גבול -לעמוד בו ולהתקדם לגבול יותר גבוה.
זה קשה?
אז מה?

את כן יכולה.

חזקי ואמצי.

עוזיאל