הורדת תוכנה להמרת קבצים

חדשות כיפה הרב דב ברקוביץ 23/02/11 19:02 יט באדר א'

שאלה

שלום וברכה!

אני מקליטה שיעורי תורה ב MP3, וברצוני להעלות את השיעורים לדיסק. לשם כך אני צריכה קודם להחליף את הקובץ הקיים בקובץ מסוג אחר.

האם אני יכולה להוריד מהאינטרנט תוכנה שמיועדת להמרת הקבצים מסוג X לסוג Y?

תודה רבה!

תשובה

שלום נעה,

אם מעביר השיעור יודע שאת מקליטה, יש להניח שהוא מעוניין שתוכלי ללמוד מהשיעורים שוב ושוב - מה שמחייב העברה למחשב או לדיסק.
לגבי ההורדה עצמה - יש לפעול לפי הוראות בעל התוכנות שאת מורידה. כל קובץ הניתן להורדה חינם אפשר להוריד. אם דרוש תשלום כמובן יש לשלם.
האם הבנת את שאלתך?
בברכה, דוב ברקוביץ