הוא נפרד ממני

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 25/09/02 15:35 יט בתשרי התשסג

שאלה

שלום לרב!

לפני כשלושה חודשים אהוב ליבי ניפרד ממני וזאת לאחר 7 חודשי חברות מדהימה, נהננו מאוד יחד שידרנו בפירוש על אותו הגל, מבחינה דתית, אודאולוגית וכו' הייתה בנינו דינמיקה יפה וידענו לכבד אחד את השני בצורה יפה, עמדנו להינשא אך הוא ברגע אחרון שלמרות שהוא רוצה הוא לא מצליח להגיע לכן השלם, עברנו יחד הרבה סיטואציות. ולכן נורא קשה לי בתוכי אני מרגישה שנחזור ורוצה בכך מאוד (למרות שהיום אני יודעת שהוא לא אהב אותי מספיק).האם רואי לי להתפלל שיחזור ושנתאחד? או לא? מפני שאני מרגישה מעל הכל שהיה לנו משהו מיוחד והוא בחור בעל מידות מדהימות.

תודה

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

את צריכה לעשות 2 דברים:

1)להתפלל להשם שיעשה מה שטוב לך!!!(אולי זה טוב שהוא לא רוצה?.אולי!?)
2)לעשות מעשה ולנסותלהבין וללבן את הסיטואציה שאת עומדת בה יחד איתו.
שאם זה יגמר יש לגמור את זה יפה ובלי סמני שאלות.

בהצלחה,

עוזיאל

ואם זה יגמר ,לא נורא, לא להתייאש!!!
להמשיך להתפלל ולחפש.
אני מקווה שתבשרי לנו בשורות טובות אמן.