הדרכה בסניף מעורב או נפרד

חדשות כיפה הרב שי פירון 16/12/02 22:58 יא בטבת התשסג

שאלה

לרב שלום!

בתקופה האחרונה החלו להציע לי להדריך בכל מיני מקומות. חבר שלי שמדריך מעפילים (שזה השבט שאני רוצה להדריך וחושב שבו אני יכול להשפיע הכי הרבה)הציע לי להכנס עוד מעט במקומו אבל הסניף הזה הוא מעורב לגמרי. ויש לי הצעות לשבטים קטנים יותר אבל באריאל ששם אני חושב שאני אתרום וישפיע פחות (כי בסניף ההוא רובו המוחלט של החניכים מגיע ממשפחות צדיקות ואידיאליות ככה שאין ממש על מי להשפיע). השאלה היא איזו הצעה עדיף לי לבחור?

תשובה

ב"ה

שלומות,

אם אתה מודע לבעיות שייכות לסניף מעורב ויש לך יכולת להציב גבולות ולהתמודד עם שאלות אלה, אני מציע לך למלא שליחות חשובה ולהדריך בסניף מעורב כדי לגרום לכמה שיותר אנשים להיות מודעים לרעיונות רוחניים חשובים אלה.

בברכה,
שי