האם ה' יסלח לי , קיימתי מ ??

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 06/09/02 18:01 כט באלול התשסב

שאלה

הנני מאמין בה' ויש בי אמונה כי יום יבוא ואני אחזור בתשובה בלי נדר.

אך יש לי משהו שמציק לי, קיימתי מגע מיני עם גבר, האם יש מחילה על חטא כזה? האם זהו מעשה נסלח?

אני מצטער על מה שעשיתי למרות שזה היה מספר פעמים קטן.

בתודה .

תשובה

ב"ה.

ברכה ושלום.

אשריך !!!!!!!
אתה צדיק !!!!!!!

כל מי שחוטא ומתבייש בחטאו ומתחרט עליו- היא צדיק.

דע כי יחסים הומיים הם שלא כדרך הטבע של האדם והעולם ולכן הם אסורים.

תצעק להשם תשוב אל האלוקים הוא יקבל אותך ,
ויסלח לך,
וימחל לך.
כי הוא אוהב אותך.

תתחיל דרך חדשה שונה ,
קדושה יותר ,
טהורה יותר.
אמיתית יותר.
דרך שיש בה עוצמה של אמונה,
דרך שיש בה חיות ,שמחת חיים.
כי רק הדרך הזו היא דרך עץ החיים.

ואם אתה מחליט ללכת לטיפול ,קח טיפול מרופא שלא אומר:
זה בסדר להיות "סוטה"
היום זה לגיטימי!!
פעם זה היה רע - היום זה טוב! .

הזהר מזה כמו מאש.

דע לך כי נפתח קו טלפון ליעוץ אנונימי לנערים ומבוגרים בנושא זה, מפי ת"ח מומחים בשם "עצת נפש", שפועל בימים ב', ה' 20:30-23:00, בנשיאות הרב אבינר ורבנים חשובים אחרים. המס' שלו הוא - 6541899 - 02 . מי שרוצה להתייעץ בעניין מוזמן להתקשר אליהם.

חזק ואמץ אחי !!!!!! אל תירא ואל תחת כי השם עמך !!

בברכה,

עוזיאל