דנה אינטרנשיונל – זכר או נקבה?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 11/06/03 09:40 יא בסיון התשסג

שאלה

1.כיצד ההלכה מתייחסת להגדלת חזה/הקטנת חזה?

2.כיצד ההלכה מתייחסת להפיכת זכר לנקבה/נקבה לזכר?

3.אם דנה אינטרנשינל חוזר/ת בתשובה האם היא יחשב כזכר או נקבה או כמשהו אחר?

תשובה

בס"ד

1 - אם יש בזה בעיה אמיתית – מותר. אבל אם זה סתם להגביר תאוה או בגלל דמיונות של שטות, של השגיות מינית - אסור.

2- אין דבר כזה. זה רק ניתוח חיצוני ותוספות הורמונים שמחליפית קצת את התחושה. אבל זה לא משנה את המהות כלל היה זכר ונשאר זכר.

3- דנה אינטרנשינל הוא זכר לכל דבר וענין לא רק אחרי שיחזור בתשובה אלא גם היום. וכיון שהוא לא יחיד בענין זה דע לך שיש כבר כמה כאלו שחזרו בתשובה ומתפללים במנין וכד' רק באופן שלא יביכו את המתפללים האחרים.