דמי אחזקת טלפון בעבודה

חדשות כיפה הרב חיים בריסק 18/06/12 02:02 כח בסיון התשעב

שאלה

שלום הרב,

אני משתכרת משכורת נמוכה (עובדת סוציאלית..)

ומקבלת 100 ש"ח תוספת שיחות טלפון, שמהווה תוספת לא מזיקה למשכורת.. עבור שיחות של העבודה שעשיתי מהנייד הפרטי (היו חודשים שעשיתי הרבה שיחות כאלה שאכן הכבידו על חשבון הטלפון שלי).

לפני מספר שבועות עברתי לחברה הסלולרית החדשה גולן טלקום.

בתכנית החדשה אני משלמת 99 ש"ח לשיחות ואסאמסים ללא הגבלה.

יוצא שאני יכולה היום לעשות הרבה שיחות של העבודה בלי חשבון כיון שלא אשלם יותר.

היום פתאום חשבתי שאולי המצב החדש לא מצדיק את התוספת שאני מקבלת. כיון שכאמור, אינני צריכה להוסיף כסף על שיחות של העבודה.

(מה שכן, אין לי ודאות של 100 אחוז שלא אעזוב את החברה, אבל כמו שזה נראה עכשיו, אני נשארת, ומכל מקום, בכל חברה, אקח תכנית "סגורה"- של מחיר קבוע לשיחות ללא הגבלה)

האם אני צריכה להודיע ולבקש להפסיק את התוספת במשכורת?

אודה לך על תשובתך.

תשובה

שלום וברכה!

לא צריך לדרוש את ההפסקה מסיבה פשוטה - תוספת מגיע ע"פ החוק ואין זה משנה כמה את משלמת בפועל. כלומר מדובר בחלק מתנאי העבודה הבסיסיים שנותנים לכל עובד.

בברכה,

חיים בריסק