דילמה חברתית והלכתית

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 27/07/04 11:48 ט באב התשסד

שאלה

הרב ברום שלום רב!!

אני בת 11 ואני פעילה בתנטעת בני עקיבא בראשון לציון.בזמן האחרון חל אצלי שינוי בתפילה מבחינת הכוונה...(לפני כן,הייתי מדברת בתפילה).

לצערי הרב,חברותי לא עברו את השינוי הנ"ל ועדיין "מתפלחות" ומדברות בתפילה.

בשל כך יוצא מצב שאני ה"חננה" של הבנות למרות שזה לא כך,כי מחוץ לעניין אני מאוד פעילה בתחום החברתי ויש לי המון חברות שאוהבות אותי ואני אותן.

מה אני יכולה לעשות כדי לשנות את המצב ולא להיחשב כ"חננה"??

בתודה מראש,

-נטע-

תשובה

שלום רב
א.תמשיכי להתחזק בנושא התפילה
ב. רצוי להשפיע על שתי חברות נוספות בעניין חשיבות התפילה מתוך כוונה ובכך תשני את כל האוירה ביחס לתפילה
ג. תהיי חזקה ואל תבהלי מכל מיני הערות כאלה ואחרות
מיכאל ברום