גלישה באתרי זוהמה

חדשות כיפה צוות רבני צהר 13/01/07 20:38 כג בטבת התשסז

שאלה

בס"ד

שלום רב!!

לאחרונה גיליתי לצערי שאחי הגדול גולש באתרי פורנו

הוא לא יודע שאני גיליתי את זה (לפחות ככה אני חושב)

-אני לא יודע מה לעשות!!!

אני לא רוצה לפנות להורים כי זה יהרוס אותו

אבל אני גם בעצמי לא יודע איך לגשת אליו ואם בכלל, מה שבטוח שצריך לעשות משהו שהוא יפסיק את זה כי זה לא רק מפיל אותו רוחנית ודתית

(אנחנו משפחה דתית בגילאי תיכון)

אני מפחד שזה גם משפיע עלי....בבקשה תעזרו לי מהר - אני אובד עצות

בבקשה אם אפשר לשלוח את התשובה לאי מייל שלי ולא לפרסמו באתר..

תודה מראש ושבוע טוב!!!

תשובה

בס"ד

שלום רב

הדרך הטובה ביתר להגן על אחיך ועליך היא פשוט להעיף את האינטרנט מהבית לכל הרוחות וצריך לדרוש את זה מההורים ואם הם לא מקשיבים צריך לפנות לרב המקום שידבר על ליבם ויסביר להם את הצרה שהם יכולים להמיט על ביתם .
ניתן גם לעבור לאינטרנט רימון אבל זה רק בעדיפות אחרונה .
הרבה אנשים שהוציאו את זה מביתם זכו לשלווה ושקט רוחני לכן צריך להתאמץ בעניין כמובן תוך מתן כבוד להורים.

בברכה

יזהר אשור

ישיבת הר ברכה