גילוח

חדשות כיפה הרב דב ברקוביץ 02/09/11 17:27 ג באלול התשעא

שאלה

רציתי לשאול אם בחור שרוצה להתגלח והוא ניסה כל מיני מכונות גילוח עם ג'לים ובלי ג'לים וכל מכונה שהוא מתגלח בה עושה לו אדמומיות ופצעים(חותכת אותו) האם יש לו איזה שהוא היתר להתגלח בסכין?

תודה ושבת שלום!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום דניאל,

ככל שידוע לי אין היתר להשתמש בתער.
אני מציע לך ללכת לחנות בה מוכרים מכונות גילוח שבעלי החנות הם שומרי מצוות - ותתייעץ אתם. ככל שאני מכיר תמיד אפשר למצוא את המכונה הכשרה שאינה פוגעת אפילו בעור הרגיש ביותר.
בברכה, דוב ברקוביץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן