בת

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 01/07/07 04:18 טו בתמוז התשסז

שאלה

כבוד הרב,

אני בן 16 וחצי ועד לפני כמה זמן (חצי שנה כי כבר חזרתי בתשובה) הייתה לי חברה ועכשיו היא דתיה וחידשתי את הקשר כי חשבנו להתחתן אבל זה יקרה כנירא רק עוד שנתים האם מותר לי להתכתב איתה לא בטל'... אלא במחשב רק איתה, מדי פעם כי לחיבה זה לא יגרום וגם לפגישה לא כי אני כבר מכיר אותה (היא היתה חברה שלי) וגם פגישה אסרנו אם תענה לי כמה שיותר מוקדם אשמח.

תודה כבוד הרב

תשובה

שלום רב
קשה לתת עיצה לבעל תשובה בלי להכיר את יחסיכם, האין זה מוקדם לקבוע עם מי תתחתן?
האם לא כדאי לעשות הפסקה בקשר לשנתיים?
בעקרון אין בעיה להיות בקשר בכתיבה. האם זה רצוי. תשקלו אתם.

כל טוב,
חיים רטיג ישיבת ההסדר "בינות" רעננה