בת עם בת האם נאסר

חדשות כיפה הרב דוד הריסון 07/05/07 23:20 יט באייר התשסז

שאלה

שלום הרב , הבנתי שאתה מתעסק בעיניינים האלו לפי כל מיני מאמרים. התחלתי לעבוד ובמקום העבודה שלי התחילו לשאול אותי שאלות , שלא נדע..

קיצר, שאלה אותי אחת איפה כתוב בתורה שאסור לאשה לקיים יחסים עם אשה, אמרתי לה שזה אסור , כי כתוב על משכב זכר ואז היא אמרה לי שהיא יודעת שלנשים מותר ורק לגברים אסור(הומו) . ביררתי באתרים שונים וכן חיפשתי מקום שכתוב בתורה, והייתי בשוק , באמת אין איסור לנשים,

א) יש מצב שזה מותר?

ב) אם זה אסור מה המקורות ההלכתיים לכך?(אני צריכה הרבה)

תשובה

שלום וברכה
קודם כל מדוע להחליט שאין איסור כזה אם לא מצאת, בכל מקרה עניתי על שאלה זאת ואני מצרף את הקישור
https://www.kipa.co.il/ask/show/120044
בברכה