בשר וחלב

חדשות כיפה הרב שי פירון 08/07/01 09:59 יז בתמוז התשסא

שאלה

שלום , כבוד הרב!

יש לי שאלה הלכתית:

האם מותר לאכול דברי חלב אחרי שאכלתי עוף ועברו 5 שעות ?

אשמח אם תפנה אלי במהרה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

אומנם יש כמה מנהגים בענין. מדאורייתא אין איסור בבשר עוף אלא רק בבשר בהמה.
להלכה, אין להבחין בניהם אף שגם המחמירים להקפיד על שש שעות בין בשר לחלב יוכלו
להקל בבשר עוף מתחילת שעה שישית.

כל טוב,

שי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן