בעקבות תשובה קודמת.

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 18/07/04 01:23 כט בתמוז התשסד

שאלה

לרב שלום!

לפני מספר שבועות שלחתי לך שאלה על כך שמצאתי בזיכרון של האינטרנט אתרים לא כשרים.

ענית לי ששמעת שהיום דברים כאלה קופצים גם בלי שרוצים.

שאלתי גם האם לספר על כך לאמי(אני חושבת שיש לה זכות לדעת).

אני יודעת בוודאות ולא אאריך איך, שאתרים ותמונות אלו לא סתם קפצו, אלא מישהו נכנס אלהם מרצון.

מה לעשות? האם לדבר עם מישהו, האם לספר לאימי?

בבקשה תעזור לי אני לא יכולה יותר.

אני כל ערב בודקת אם מישהו נכנס לאתרים האלו, וכל פעם אני מגלה שנכנסו ונשברת מחדש.

בבקשה תענה לי מהר ככל יכולתך, ואם אפשר אולי לפרסם את השאלה (לא כמו בפעם הקודמת)

כי נמאס לי להיכנס לדואר האלקטרוני שלי כי בשביל להיכנס אליו אני צריכה להיכנס לאתר מסוים ונמאס המתמונות הלא צנועות שיש שם.

תודה רבה רבה.

תשובה

שלום רב
הבעיה שאת מעלה היא באמת קשה וכואבת ורצונך העז והכן למצוא מזור לבעיה הוא אכן ראוי להערכה
עלייך לדעת שלא תמיד יש ביכולתנו וגם באחריותנו לפתור את כל הבעיות .
לט משנה מי באמת גולש לאותם אתרים אבל ברור שתופעה זו היא תוצאה של חלל ריק שקיים כדאי לעודד את אנשי הבית להצטרף לשעורי תורה ולמסגרות לימודיות אחרות כמו כן חשוב להרבות באהבה ובאחוה בתוך הבית ובמיוחד במה שקשור ליחסי הערכה שבין ההורים.
בשורות טובות מיכאל ברום.