בעקבות המצב דחוף!

חדשות כיפה הרב מאיר צוקרמן 17/07/06 15:27 כא בתמוז התשסו

שאלה

לכבוד הרב,

אני פונה אליך כי אולי לך יש את היכולת לקדם את הרעיון שאעלה כעת,

הרב,המצב הנוכחי הזה בו אנו נתונים מעורר דאגה, לפי כמות הקטיושות שירדו בימים האחרונים וכמות הנפגעים אפשר לראות בודאות שמדובר בהשגחה פרטית של הקב"ה על עמ"י. ישנם אנשים שלצערינו לא רואים זאת .

אנו כמאמינים יודעים שהאזרחים צריכים בין היתר להתחזק ולהשתדל בקריאת תהילים.

שאלתי היא מדוע אף אחד מן הרבנים במדינתינו לא יוצא לאחד מאמצעי התקשורת ומדבר אל העם ע"מ לחזק אותו???

תשובה

רבנים אינם הולכים לכלי התקשורת ומבקשים "זמן מסך" על מנת להשפיע. רבנים נמצאים בשביל הפונים אליהם. בפרקי אבות לא נאמר "עשה עצמך רב" אלא- "עשה לך רב". העם חזק, ברוך ה', וכששומעים את הרבנים, בבמות בהן הם מופיעים- מקבלים חיזוק נוסף.