בעיה רצינית בהדרכה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 21/12/02 22:13 טז בטבת התשסג

שאלה

לרב

אני מדריך של שבט יובל(שבט של חניכים עם מחלות כמו תסמונת דאון קשיים וכד') יש איתי עוד 2 מדריכים ו-5 מדריכות,יש לציין שבשבט יש רק חניכות כך שאי אפשר להפריד אותו.

יש לי בשבט חניכה שפעם אחת היא בקשה שאני אתן לה יד וכדי שהיא לא תפגע נאלצתי לתת לה יד,השבת-קרה בדיוק אותו מקרה רק שהפעם הסברתי לה שבנים לא נוגעים בבנות ואח"כ היא נתנה לי יד לא מרצוני(אז כנראה שהייתי בגדר אנוס) אותה חניכה שולחת לי נשיקות ואומרת לי שאני חמוד.

אני לא יודע מה לעשות.

מה אתה מציע שאני אעשה?

(אין צורך בעצה לדבר עם חברים מקשיבים כי אני אעשה את זה אחרי שתייעץ לי)

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

ראשית יישר כוח על עצם עבודתך זו !!!

דע כי איסור נגיעה קיים גם בסוג כזה של עבודה.
אפשר להדריך ולהעניק חום ותמיכה אבל זה לא מבטל את איסור נגיעה.

בהצלחה.

עוזיאל