בנות ובנים

חדשות כיפה הרב שי פירון 16/11/01 06:14 א בכסלו התשסב

שאלה

שלום.

אני לומדת באולפנא,ולפני כמה ימים הגיעה אלינו מורה חדשה לספורט.

יש לנו באולפנא קרוואן שהוא חדר ספורט עד שיבנו אולם.

המורה החדשה אמרה לנו שהיא לא מרשה לנו לשחק במגרש או לעשות דברים אחרים בחוץ בשיעור שלה שמא יעבורו בנים ליד האולפנא או השומר של השער יראה אותנו!

רציתי לשאול אם באמת מה שהיא אומרת זה נכון ואם אנחנו צריכות להשאר כל השיעור בתוך הקרוואן.

מצפה לתשובה במהירות!

תודה, אורית

תשובה

ב"ה,

שלומות,

אין ספק שבתשובתה של המורה יש משום תוספת צניעות.
אני מבין שהמורה אוסרת עליכן לשחק בחוץ כשאתן לבושות בבגדי ספורט כגון במכנסיים הדוקות או חולצות שאינן הולמות הליכה ברחוב וכו'. אבל אם אתן לבושות בבגדים צנועים, אני מניח שמותר לכן לשחק בחוץ.

בברכה,

שי