בן זוג

חדשות כיפה הרב רפי פוירשטיין 08/04/03 17:19 ו בניסן התשסג

שאלה

שלום לכבוד הרב!

אני תלמידת שביעית ואם הקב"ה ימלא את משאלתי להתחתן לאחר השירות, רציתי לדעת ממתי הזמן האידיאלי להתחיל להפגש עם בחורים (בהתחשב בעובדה שאני לא בחברה מעורבת)? בנוסף רציתי לדעת האם זה טבעי שאני מרגישה ריקנות כי אין לי חבר ויש לי מצד אחד רצון עז לבן זוג ומצד שני אני שמחה שאין לי בן זוג כי אחרת אולי לא הייתי שולטת על עצמי בתחום שבינו לבינה?

תשובה

ב"ה

רוב שלומות לך.
כן, בהחלט זה טבעי להרגיש ריקנות. אך לא כדאי להתמסר לתחושה זאת. את הריקנות ניתן למלא באמצעות לימוד, תחביבים וכו'.
כשתגיעי לשירות לאומי, תוכלי בהחלט להיפגש. בינתיים המשיכי ללמוד, אל תאיצי תהליכים שיגיעו בעיתם ובזמנם.
בהצלחה רבה
רפי פוירשטין