בינו לבינה

חדשות כיפה הרב שי פירון 06/01/02 06:13 כב בטבת התשסב

שאלה

שלום.

אני בת 15 ויש לי ידיד טוב שאנחנו מדברים בטלפון, רציתי לדעת אם יש עם זה בעיה כל עוד אנחנו ממש משתדלים לא לרכל ולא לומר לשון הרע? ואני רוצה להדגיש שאין לנו כוונה להיות יותר מידידים טובים!

תודה רבה! שירה.

תשובה

ב"ה,

שירה,

אינני יכול להשתמש במושגים של מותר ואסור. אני בהחלט חושב שסוג כזה של קשר עלול להזיק אך כפי שאת מתארת, קשר כזה יכול להיות סתמי, חסר משמעות.

ככלל, אינני רוצה לאסור עלייך שיחה זו אף שנסי במחשבה מעמיקה לגלות מה נותן לך הקשר הזה ואיזה צרכים עומדים מאחוריו? מדוע הוא חשוב לך?

בברכה,

שי