בינו לבינה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 16/12/01 05:55 א בטבת התשסב

שאלה

אני יודעת שלבנים אסור להסתכל על בנות.

אבל לבנות מותר להסתכל על בנים לפי ההלכה?

ואני מתכונת ממש לבחון את הגוף שלהם.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

לא. ממש לא. זה לא בונה ולא נותן שום דבר לנפש. רק מעורר תאוות לא בזמן שלהם.
בזמן שתהי נשואה (אולי את כבר) אז יהיה מותר לך עם בעלך, וגם אז כדאי להתמקד באהבה ובקשר ולא בתאוה שלא מקרבת כלל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן