בחירת תנועת נוער!

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 27/08/03 15:05 כט באב התשסג

שאלה

אני מתלבט - האם ללכת לבני עקיבא, לאריאל, לעזרא או לצופים הדתיים? אשמח לדעת מה חושב הרב.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב.
שאלה איננה תלויה באיזה תנועה אלא באיזה סניפים מודבר - בכל התנועות יש סניפים פחות טובים ויותר טובים, השאלה תלויה האם הסניף הינו מקפיד על צניעות והפרדה בין בנים לבנות, יראת שמים, מי האנשים שנמצאים בסניף, יש רב לסניף, חינוך לאידיאלים ולא רק משחקים ושטויות. במידה שתשלח לי פרטים על סניפים אלו אוכל לייעץ לך יותר.
בברכת הצלחה,
צבי קוסטינר.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן