בחירות

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 30/12/12 18:12 יז בטבת התשעג

שאלה

שלום,

יום הבחירות מתקרב. אני מאוד מתוסכלת בימים האחרונים, כולם מדברים על מפלגות שונות. הציבור הדתי לאומי מדברים כולם על ה"בית הלאומי", על בנט, עוצמה לישראל, ש"ס וכו'. ועם כל הכבוד לכל מפלגה, בכל אחת יש דברים טובים ודברים רעים. אני רוצה לבחור מה שהכי טוב לעם ישראל במדינת ישראל, מה שהכי טוב לתורה וזו לא משימה פשוטה.

מה לעשות?

תשובה

בס"ד

ללכת ולהצביע זה הכי חשוב!
למי להצביע- למפלגה שתדאג הכי טוב לתורה לעם ולארץ למפלגה שחבריה לוקחים חלק בעול, משרתים בצבא ועושים מילואים.
אני מצביע ל"בית היהודי"

בשורות טובות