בגידה

חדשות כיפה הרב חגי לונדין 13/06/13 15:32 ה בתמוז התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני נשואה 9 שנים,

תפסתי את בעלי על בגידה עם אישה פרודה.

הוא טוען שהיה איתה רק פעם אחת אך איני מאמינה לו.

אני חשה עצבות גדולה למרות כל הניסיונות שלו לרצות לאהוב אותי,

אנא תייעץ לי מה לעשות.

אני אוהבת אותו מאוד אך הנפש שלי חלולה וכואבת מעומק השקר והבגידה,יש לנו 2 ילדים קטנים והתחלנו ללכת לייעוץ זוגי,

אך עצם הדיבוי על הרגשות גורמות לי לכעס ועצב רב.

תשובה

שלום וברכה

אם כל הצער שבמקרה, איני יכול לייעץ לך מפני שאיני מכיר אתכם ואת פרטי המקרה. אני ממליץ לך בכל ליבי, מעבר לייעוץ הזוגי שאתם הולכים, גם שתלכי להתייעץ עם דמות רבנית (אולי עדיף רבנית מאשר רב) המכירה אותכם ותנחה בכיוון הנכון. זהו נושא רגיש מידי מכדי לענות עליו באינטרנט וזוקק זהירות מרובה

בהצלחה ובהשתתפות חגי