ארגון טרור יהודי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 03/05/02 06:32 כא באייר התשסב

שאלה

האם מותר להקים ארגון טרור יהודי, אשר לא יפעל בתחומי ריבונות מדינת ישראל, אלא אך ורק בחו"ל, ועל ידי כך לא יפגע בממלכתיות של מדינת ישראל?

תשובה

ב"ה

רפי שלום.

אסור.

רק ממשלת ישראל רשאית להחליט על פעולות הקשורות לכלל ישראל בארץ ובחו"ל.
כל פעילות מדינית או כלכלית או בטחונית שמבצעת ממשלתנו היא לוקחת בחשבון השלכות קצרות וארוכות טווח.תוך חישובים מודיעניים שאין אנו יודעים.

אנו מתפללים לקב"ה שיברך את מדינת ישראל ושישלח אור ואמת ועצה טובה למנהיגי המדינה שהרי"לב מלך ביד ה ".,

נ.ב
הצתמררתי לקרוא את צמד המילים טרור יהודי .? .

בברכה,

עוזיאל