אנשים עם 3 ראשים שישתו מים

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 16/09/02 22:16 י בתשרי התשסג

שאלה

האם זה נכון שכתוב בזוהר הקדוש שיש כמה שכבות בעולם ובשכבה ה-3 יש אנשים עם 2 ו3 ראשים?

ושהם עולים לפעמים לכדור הארץ לקחת מים?

(אשמח אם כבוד הרב יוכל לברר את זה).

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

עד כמה שבררתי אין כזה דבר בספר הזוהר ולמיטב ידיעתי גם לא בספרים המונחים בארון הספרים שלי.

אבל אני רוצה לשאול אותך שאלה:
מה זה יתן לך המידע הזה?

אם את עושה עבודה וכדומה -אני מבין.
אבל אם לא ,אז למה לך לייגע את מוחך באנשים בעלי 3 ראשים שישתו מים?
אני חושד שיהיה יותר רלוונטי לנסות לקרוא עמוד אחד !! בספר מסילת ישרים ,התועלת שתהיה לך מזה היא עצומה.
ואם לא מסילת ישרים אז פרק תהילים.
זה יועיל יותר.

בהצלחה,

עוזיאל