אני מרגי שאני יכול לדבר עם העולם העל

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 11/09/02 19:07 ה בתשרי התשסג

שאלה

שלום אדוני הרב!

אני כבר כמה שנים חש צורך להתקרב ליהדות, אני בן 16 וחצי ורואה את העתיד בכל מיני צורות ויש לי את היכולת לדבר עם העולם העליון (איני מתכוון למתים) אני יכול לדבר עם אלוקים.

השאלה שלי היא האם דבר זה יכול להיות?

אני ממש מפחד כי סיפרתי לאבא שלי והוא חושב שאני מטורף אבל אני יודע שאני לא אנא ממך עזור לי ותגיד לי האם הדבר אפשרי?

תשובה

ב"ה.

רועי שלום.

כן .בדור שלנו יש יותר ויותר אנשים שיש להם עוצמות רוחניות " בלתי מובנות" כי אנחנו רגע לפני גאולה.

יתכן שהרגשותך נובעות מאותו שפע של כוחות רוחניים שבשם נתע בדורינו.
אתה צריך לפתח את הכוחות שלך ואת העוצמות שלך בדרך של תורה וקדושה,
ללמוד יותר תורה.
להתפלל בדבקות יותר.
לעסוק בחסד אמיתי עם עם ישראל .

אם לא תפנה את הכוחות לכוונים טובים ,הם עלולים לגרור אותך למקומות שאתה לא רוצה להגיע אליהם.

קדימה,
יש לך הרבה עבודה.
מעשה אותה מתוך שמחה במתנת שמים,
מתוך ענווה יתירה,
מתוך מסירות נפש לכלל ישראל.
היה כלי של קדושה.

בברכה,

עוזיאל