אני מקבל רגליים קרות וחותך מה לעשות?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 29/09/02 02:09 כג בתשרי התשסג

שאלה

שלום לכבוד הרב

אני בחור דתי בן 28 ואני מתלבט בבעיה מאד מרכזית שגורמת לבלבול גדול בחיי

בעייתי היא בכך שיש לי המון הצעות נישואין אבל

שאני כבר מכיר מישהי אני יוצא מס' חודשים

במשך ההיכרות אני אומר לעצמי אולי זה לא זה אולי יש משהו אחר?

וכשסוף סוף אני מחזיק מעמד עם בחורה מסויימת ויוצא תקופה ארוכה אני מקבל רגלים קרות וחותך.

הדבר קרה לי מהבחורה הראשונה בגיל 23 עד היום.

אינני יודע מה הבעיה אבל הדבר קורה לי עם כל בחורה

מה עליי לעשות?

אולי לא מצאתי את הבחורה המתאימה?

ואולי אני לא בשל?

תשובה

ב"ה.

ברכה ושלום.

ראשית יישר כוח על כך שאתה מודע לבעיה!!!!
המודעות הזו היא השלב הראשון לפתרון.

אתה פשוט מ פ ח ד להחילט!!

נראה לי כי אם תקבל החלטה שאתה צריך לא לפחד מחתונה,
אז ילך לך יותר בקלות.
הפחד שאני מדבר עליו הוא בתת מודע,
ולכן אתה צריך לחזק בעצמך את הרוחניות הפנימית שלך ,את הנשמה, את הנקודה החבויה שבלב.

הנקודה הזו היא רק שלך ורק אתה יכול לחזק אותה שום דבר חיצוני לא יעזור.

אז קדימה לעבודה למד את הספר "אמונה ובטחון" של החזון איש קרא אותו לפחות פעמיים כל פרק ותראה שתפיסת עולמך הפנימית תשתנה.
שא תפילה להשם. תדבר עם השם ותבקש ממנו שיעזור לך לעזור לעצמך!!!!!!

בהצלחה,

עוזיאל