אני לא מבינה למה????

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 21/12/02 18:47 טז בטבת התשסג

שאלה

אבא שלי ז"ל נהרג לפני כחצי שנה בפיגוע, לפי מה שאני יודעת מי שמת על קידוש ה הולך ישר לגן עדן, אם כן למה עדיין אנו עושים דברים לעילוי נשמת אלה שמתו על קידוש ה??? אני משצדלת לקרוא כל שבוע ספר תהילים לעילוי נשמת אבא שלי ז"ל אבל איני מבינה למה אם ממילא הוא במקום כה טוב??

מחכה לתשובה מהירה, אני נורא מבולבלת...

תודה רבה רבה.

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

את צודקת .
מי שנהרג על קידוש השם הוא נמצא במקום מאוד גבוהה
בגן עדן .ואף אדם לא יכול לעמוד במחיצתם מרוב העוצמה
האדירה שלהם.

צדיקים כאלה ,ממשיכים לעשות גמילות חסדים בשמיים והם מצרפים אליהם ועוזרים ותומכים ומעלים נשמות של אנשים אחרים.
וכל מה שאנו כאן עןשים לעילוי הנשמה עוזר ומסייע לנשמה בגן עדן העליון לעלות יותר גבוהה וזה נותן כוח ומחזק את הנשמות של הצדיקים לעזור לנשמות אחרות.

טוב מאוד מה שקבלת על עצמך לעילוי נשמתו של אבא שלך ז"ל.

המשיכי כך.

יישר כוחך !!!!!!
אשמח לענות על שאלותייך.

בברכה,

עוזיאל

.