אני לא יכולה להפרד ממנו -תגובה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 19/09/02 19:02 יג בתשרי התשסג

שאלה

שוב שלום לרב.

תודה לרב על תשובתו. את השאלה שאלתי כבר מזמן (אני חושבת שהיא נשלחה משום מה רק בימים האחרונים, בגלל שבעיות שהיו למחשב שלי) ובינתיים קרו כל מיני דברים... אני חוששת כל כך לומר שאני חושבת שאני לא יכולה לעשות את מה שהרב המליץ לי. אני לא יכולה להיפרד ממנו, לא לשנה ולא לשנתיים. אני צריכה אותו. הוא הבנאדם היחיד שאני יכולה לדבר איתו. יש לנו קשר פשוט מקסים. בע"ה בחיים עוד לא נגענו אחד בשניה. כל פגישה שלנו (ואנחנו משתדלים מאוד מאוד לא להיפגש הרבה... פעם בחודש בקושי) אנחנו לומדים רוב הזמן, כדי להעלות את הקשר, שלא יהיה סתם איזשהוא משהו להנאתנו. האם אני יכולה להמשיך את הקשר, לא להיפרד ממנו? ואם כן, אז כיצד? איך אנחנו יכולים לשמור על קשר וגם לא לעבור על כל מיני איסורים, איך אנחנו צריכים להתנהג.

אני מקווה שהרב ינסה להבין את המצב הקשה שנתקעתי בו, ולפי זה לענות לי תשובה.

תודה רבה מעומק הלב ושנה טובה ומתוקה,

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אני חוזר על מה שכתבתי לך בתשובה הקודמת.

אין משהוא באמצע.
או להתחתן או לחתוך.

אם את משאירה את זה כך אז בעצם מחליטה להמשיך כך ,איך שזה עם כל הבעיתיות שבזה.

אני חושב שלא כדאי לכם להכנס לסיטואציות שאח"כ לא תוכלו לצאת מהם!!!!
קשר הוא קשר!!! ודרכו של קשר הוא להתחזק!!
וכוון שאין אפוטרופוס לעריות אז למה להכנס למצבים כאלהאם אפשר לעצור את זה מראש?

ראי מה קרה לנעים זמירות ישראל דוד המלך,

כשחז"ל אמרו שאין אפוטרופוס לעריות הם לא חלקו בין סוגי בני אדם כאלה שהם מלכים או כאלה שהם אנשים פשוטים או כאלה שהם נפגשים פעפ בחודש ולומדים.
זה משחק באש.

קדימה,
אל תרגישי "תקועה"

החיים זורמים, תזרמי עם החיים.היי בשמחה.

חזקי ואמצי,

עוזיאל