אני המשיח?

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 11/08/13 17:31 ה באלול התשעג

שאלה

קרה לי דברים מוזרים עישנתי סמים ואחרי שהפסקתי איזה חודש התחלתי ליסבול מפרנויות ולא הצליחתי להירדם ועברתי מין התקף פסיכוטי בהתחלה בצבא ראיתי את כולם בתור מלאכים ושאני הנסיך

ואז הייתה במין הרגשה כזאת רוחנית גבוהה שלא יכל ליקרות לי כלום כי אני הנסיך של אלוהים ואז שיחקתי אם חברה של קלפים ופתאום בא לי קול (מחשבה שאני שומע אותה) זה מעשה של השטן סתם שטות כזאת

ואז פתאום איבדתי את ההרגשה העליונה ושכחתי שאני הנסיך ואז הגענו לבית של חברה שלי והיא עשתה לי תבחר קלף זה הגורל שלך ובחרתי ויצא נסיך ששאלתי אותה למה עשית את זה היא אמרה לי שהיא לא עשתה לי את זה כנראה הזיה והייתי במין הרגשה כזאת שאני הנסיך ושקרה משהו לקדוש ברוך הוא ולא הרגשתי רוחניות גבוהה ואז יום אחד ואז ראיתי הזיה שראיתי את השמש בתור צל וחלמתי שכוכבים עשו לי צורה של בן אדם על סוס ואחרי זה קפצתי לחלום אחר שבו כל הכוכבים סביבי ואני בחלל וגם קרה לי שהלכתי לים להשליך משהו והרגשתי שהים מכריז על יום שמח ואז אחרי כל זה שמעתי תשיר של עמיר בניון עומד בשער והוא אומר על השמש שהיא בתור צל והירח והכוכבים רוקדים (עשו צורה של בן אדם על סוס) וגם הם יודעים בחזרה להיתגלגל (שהם חוזרים לאיך שהיו שכל הכוכבים סביבי ואז אחרי כל זה התחלתי לחשוב שאני המשיח ושכל שיר קשור אלי ויום אחד חשבתי משיר שאלוהים הוא בלשון נקבה שיר סתם על בחורה ואז אחרי זה אמרתי רגע יש לעמיר בניון אלבום שלם של עומד בשער ואז ניכנסתי לאלבום שלו וראיתי שיר לא כחול ולא לבן שבשיר הוא שר ''המנהל של העולם לא עומד בשמלה הוא מקשקש סיסמאות ואנחנו שרים לה לה לה '' וזה מזה מוזר ושאלתי תעצמי איך הוא ידע מה אני יראה מה אני יחלום ומה אני יחשוב ואז אמרתי להורים שלי שאני המשיח והם אישפזו אותי ובאשפוז הייתי במין הרגשה כזאת של דקה או שתיים שאני עולה לאלוהים ומרגיש כמה כוח יש לאלוהים מין סולם יעקב כזה וגם יום אחד עמדתי בגג של הבית שלי ובכביש המהיר היסתכלתי למנורה וראיתי שכתוב יהוה הוא שמך ואז חזרתי על זה ופתאום הופיע יהוה הוא שמי ואחרי שאמרתי יהוה הוא שמי כמה פעמים פתאום שמעתי קול יפה כזה קול מושלם ואני שומע אותו באוזן לא בראש והוא אומר ''תעשה זאת שוב ''בקיצור אני רוצה לדעת איך כל הדברים שקרו לי ואני לא המשיח ככה רב שהלכתי אליו אמר לי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן