אמונה

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 07/07/04 21:41 יח בתמוז התשסד

שאלה

שלום כבוד הרב! רשאית כל תודה מראש על ההתייחסות לשאלתי....... אני בת 18.... ולפני כמה שנים חזרתי בתשובה... ההורים שלי ממש מתנגדים לזה ואני מרגישה נורא כי אני אוהבת אותם ומכבדת אותם... אני לא יודעת איך למצוא את השביל הזהב.... אני אשמח אם תפרסם תשובתך באתר כי אין לי תא דואר. שוב בתודה מראש...

תשובה

שלום רב:
ראשית כל תמשיכי להתחזק בתהליך החזרה בתשובה רצוי מתוך קשר עם דמות רבנית וכמו כן טוב להשתתף בשיעורים קבועים לפחות פעמיים בשבוע, לגבי עצם שאלתך כדאי להסביר להורים שאת יודעת שהם אוהבים אותך ודואגים לך ושמעל לכל חשוב להם שתהיי מאושרת ושמחה, מאחר והחזרה בתשובה היא זאת שהופכת אותך לשלמה עם עצמך ומאושרת, יש להסביר להורים שאכן את עושה להם נחת רוח בכך שטוב לך.
בכבוד רב: מיכאל ברום.