אמונה

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 10/06/04 17:53 כא בסיון התשסד

שאלה

שלום רב!

לאחרונה פגשתי משהו שאמא שלו מתה פיתאום מסרטן בחופש שעבר.בלי שום סיבה ועכשיו הם עלו לארץ עם 5ילדים אבא ואין אמא.הילד שבן 15 לא מאמין בקב"ה אבל הוא ורצה להאמין והוא מעונייין לשמוע פשוט שהוא לא שמע עדיין הסבר למה להאמין,הוא דיבר עם המון רבים ואנשי חינוך.

בקשה תנו לי הסבר בשבילו איך הוא עדיין יכול להאמין בקב"ה ולהיות דתי אם הקב"ה לקח ממנו בלי שום סיבה (שהוא מבין) את אמא שלו וכל החיים שלי התהפכו בגלל זה...

תודה ומקווה לתשובה במהרה!

תשובה

שלום רב:
כדאי מאוד להפגיש את הנער עם אשיות רוחנית שתוכל מצד אחד לקרבו ולחזקו ומצד שני לשוחח עמו על הפן האמוני יחד עם זאת איך שלא יהיה חשוב מאוד לחזק ולקרב את המשפחה הזו.
מיכאל ברום.