אמונה

חדשות כיפה הרב שי פירון 15/12/01 16:48 ל בכסלו התשסב

שאלה

מה זה גלגול נשמות ?

יש כזה דבר בכלל ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלומות,

א. בעקרון, בחכמת הקבלה מוסבר שבאדם הראשון באו לידי ביטוי כל הנשמות כולן, ואלה נתפרדו אחר כך בעולם. לעיתים, נשמה באה בגוף אבל לא ממצה את כל כוחותיה וסגולותיה. מה שגורם להופעתה המחודשת.

ב. כל מה שכתבתי הינו מעט מזעיר. גם בשל העובדה שאין לי יד בנסתרות. טרם זכיתי להגיע למדרגה הנצרכת ממי שעוסק בפנימיות התורה.
אבל גם בשל העובדה שאני חושב שיש מספיק שאלות רוחניות ואמוניות שראוי לעסוק בהן לפני שעוסקים בשאלות כמו גלגול נשמות. אשריך שזכית לנשמה, חלק אלוה ממנה.
פעל ועשה טוב, ותמצא חן ושכל טוב בעיני אלוקים ואדם.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן