אמונה

חדשות כיפה הרב ניר הרמן 31/12/12 19:11 יח בטבת התשעג

שאלה

שלום,

יש לי ידיד חילוני, הוא לא "מאמין", אבל לא בצורה הקלאסית. הוא מאוד מאוד מתעניין בתורה וחוקר אודות הדת וא-לוקים.

יש הרבה דברים שהוא שואל אותי לגביהם, ואני לא מצליחה לתת לו תשובה מספקת. פשוט כי יש לי אמונה פשוטה ב"ה. אבל הוא חוקר שכלית, ושואל הרבה ומקשה.

על איזה ספרים אני יכולה להמליץ לו לקרוא, שיעשו לו סדר בראש? אבל ספרים שמדברים לשכל, אולי בעז"ה הוא יתקרב.

חוץ מספרים מה עוד אפשר? יש איזה רב שהוא יוכל לפנות אליו בשאלות? הרצאות שיוכל לצפות בהן?

הוא לא בקטע של לחזור בתשובה, אלא מראה התעניינות וסקרנות גדולה מאוד.

תודה רבה!

תשובה

בס"ד

שלום

כדאי להמליץ לו על הספר מכתבים לאליהו, להפנותו לאתר של ערוץ מאיר

לגבי רב זה תלוי באופי ובאזור המגורים
אפשר לתת עוד פרטים (אפשר גם להתקשר) ואשתדל לעזור

כל טןב