אמונה

חדשות כיפה הרב חגי לונדין 11/12/11 16:47 טו בכסלו התשעב

שאלה

שלום,

אני נערה בת 14 מבית דתי,ולאחרונה יש לי קשיים באמונה כמו לדוג:מי אמר שאנחנו הדת הנכונה?אשמח אם תוכל להביא לי תשובה לשאלתי..תודה=]

תשובה

להודיה שלום

את שואלת פה שאלה רחבה מאד שקשה לענות עליה באינטרנט. בגדול, 'ההוכחה' לנכונת של היהדות היא מתוך ההבטה על ההיסטוריה הפלאית של עם ישראל; עם שהינו העתיק ביותר בעולם והשפעתו מכרעת על כל עיצוב התרבות האנושית.
הייתי ממליץ לך ללמוד ספרים בנושא שהראשי שבהם הוא ספר הכוזרי לרבי יהודה הלוי (יצאו לאחרונה פירושים עליו מהרב אבינר והרב שרקי)
כמו כן, אולי ספר 'קליל' יותר שיכול לעזור הוא הספר 'דע מה שתשיב לעצמך' של הרב זאב קרוב

בהצלחה חגי