אמונה בקב''ה

חדשות כיפה הרב אייל קרים 16/12/02 20:32 יא בטבת התשסג

שאלה

ביום ראשון האחרון, בצום עשרה בטבת, האולפנא העבירה לנו הרבה דברים על השואה בינהם היה סרט שבנות האולפנא צילמו כשהיו בפולין והיתה אצלנו גם ניצולת שואה. אני שמעתי כל כך הרבה דברים מזעזעים אותו יום וזה לא שעד עכשיו לא שמעתי כלום, שמעתי הרבה, אבל התמונות בסרט כל כך זיעזעו אותי ושוב פעם אני מנסה לדמיין את המספר ואני לא מצליחה לעכל ועוד אלף דברים רצים בראש שלי ואני לא מבינה אני פשוט לא מבינה על מה נענשנו כל כך זה לא שכולם היו כופרים להפך הם עשו הכל בשביל לקדש את שם ה' ואני יודעת, אמרו לי כבר כמה פעמים שדרכי ה' נסתרות ובכל זאת הייתי רוצה להבין טיפה יותר ולא להישאר בסימן שאלה.

שיהיה לך יום טוב!

תודה רבה,

נ.ב- אני רוצה לציין שאני מאמינה בה' באמונה שלמה ואין לי ספק שהכל לטובה. אני רק רוצה לדעת אם יש עוד דבר שאולי לא שמעתי עליו.

תשובה

שלום
כתבי לי את כתובתך ואשלח לך חומר בדואר רגיל.

אייל