אך אני אשכנע אותה ללכת עם חצאית ?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 17/09/02 00:28 יא בתשרי התשסג

שאלה

בס"ד

שלום וברכה !

היות שאני נמצא בגיל של שידוכים ויצאתי אם לא מעט בחורות . יצא לי לפגוש לא מעט בחורות שמשלבות הליכה לסרוגין הן של חצאיות והן של מכנסיים.רציתי לדעת כיצד אוכל לשכנע את בת זוגתי בהליכה חד משמעית אם חצאיות ולזנוח את ההליכה אם מכנסיים.

בתודה מראש

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

לקח לי די הרבה זמן להבין את השאלה.
ואם הבנתי נכון. אני חושב שחיים משותפים הולכים ונרקמים בקצב אינדיוידואלי.

אם אתה מרגיש שזו המיועדת לך !!
אם אתה מרגיש שיש בינכם התאמה !!
אם אתם רגישים אחד לשני, אז תוכלו למצוא את הדרך הנכונה על מנת לגרום כמה שיותר נחת רוח אחד לשני.
במערכת זוגית יש "הליכה לקראת"

כשיש אמפטיה בין בני זוג ויש חיבה ,רעות, ואהבה לא צריך לשכנע... הכל בא מתוך רצון כנה.

אם אתה נמצא בשלב של לשכנע זה לא כל כך טוב.
כדאי לך להסב את נושאי השיחה על דברים אחרים,
על ערכים,
על עקרונות,
על אידיאלים,
ורק אח"כ להליט מהוא הדבר שניתן שגללו "לחתוך"
או להחליט להתחתן מה עקרוני לך ומה לא עקרוני.
מה ניתן לשינוי בבוא הזמן בקצב שלה ומה לא .

לא קלה הדרך,
תתפלל להשם שיעזרך.

בהצלחה.

עוזיאל