איך נראה העולם הבא?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 22/06/06 19:12 כו בסיון התשסו

שאלה

וואי זה משגע אותי כל הזמן אני לא יודעת מה יהיה וכו' וכו'..נכון שכולנן ולים לעולם הבא אז אנחנו נראה כמו עצמנו באותו מלבוש?או שניהיה שונים כי בעצם הגוף שלנו זה רק הבגד והעיקר זו הנשמה..איך אני יוכל לזהות את המשפחה שלי ואנשים שאני רוצה לראות...?

תשובה

בס"ד

לא צריכים להשתגע - רק ללמוד על זה. כל מה שמשמעותי לגביך מופיע במקורות שלנו.
איך הוא נראה ואיך אנחנו נראה ומה יהיה עם קרובינו. הכל מופיע בגמרא ובדברי חז"ל. לפעמים במדרש ולפעמים בספרי הקבלה.

ראי כאן כמה מאמרים על כך:
http://www.moriya.org.il/shut/ShutArt.asp?CatList=201