איך מגיעים לרוח הקודש?

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 26/06/06 21:12 ל בסיון התשסו

שאלה

ראיתי בגמרא שמאז חורבן בית המקדש כלתה נבואה מישראל.

ושמעתי שאפשר להגיע לרמות של רוח הקודש.

רציתי לדעת מה זאת רוח הקודש ואיך מגיעים לדרגות האלו.

חזק ואמץ!

תשובה

בס"ד

אין פשוט מזה.

אין פשוט מלענות לך על זה. יש כמה ספרים שמדריכים את האדם להגיע לרוח הקודש, ובינהם מסילת ישרים ושערי קדושה.

הלואי שזה היה קל להגיע לזה כמו שקל לענות לך את התשובה.

הבעיה שלא מספיק לקרוא את הספרים הללו. צריך גם לישם אותם בחיים וזה דורש מאמץ רציני יום יומי.

ראיתי כמה וכמה אנשים שהתחילו והגיעו לקצת וכאלה שהמשיכו והגיעו ליותר. אני בטוח שבכל דור ודור יש יותר ויותר אנשים שמוכשרים לזה ומגיעים לעוד ועוד מדרגות של רוח הקודש כזו או אחרת.
צריך לדעת כי המדרגות הן רבות. ויש רוח הקודש כזו או אחרת. יש גילוי אליהו ויש גילוי נשמות. יש נשמות צדיקים ויש לצערינו גם נשמות רשעים.

צריך זהירות!!

בהצלחה