איך להיות שמחה?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 30/09/02 17:27 כד בתשרי התשסג

שאלה

שלום!!

אני בת 16 וחצי ובשנה וחצי שאחרונות(מאז זה בערך התחיל) התחלתי להסתכל על החיים בצורה של-נמאס לי לחיות,הכל חרא!!ובמיוחד בשנה האחרונה.התחלתי להיות דכאונית!והייתי פעם ממש ילדה שמחה.אז השנה בראש השנה החלטתי שאני לוקחת על עצמי להיות שמחה,לנסות כמה שיותר לחשוב שלילי,ודי הצלחתי,ואז יום אחד סתם היה לי מבאס והרגשתי שאני שוב חוזרת להיות עצובה!!וזה עוד יותר גרם לי להיות עצובה,ועכשיו אני מרגישה ששוב אני חוזרת להיות עצובה ושאני לא אצליח להיות שמחה,וזה גורם לי להרגיש עוד יותר עצובה.חברה שלי אמרה לי לא להתייאש ושאני אצליח ושתמיד יש עליות וירידות אבל קשה לי עכשיו לעלות בחזרה.כמה שאני משתדלת אני לא מצליחה!!אז איך אני אמורה להיות שמחה???

תשובה

ב"ה

שלום

אנא עייני ב:
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=13674

מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד. זה לא ססמה זה דרך חיים.

בהצלחה.

עוזיאל