איך הרב ניר בן ארצי יכול לדעת נסתרות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 30/11/02 22:43 כה בכסלו התשסג

שאלה

לכבוד הרב שלום וברכה!

יש רב בשם ניר בן ארצי (בטח אתה מכיר) שבאים אליו ושואלים אותו שאלות והוא עונה לך

פעם הייתי אצלו ומאוד התרשמתי ממנו.

הבעיה שלי היא שלא נראה לי הגיוני שיש אדם עם כוחות ויכול לראות דברים שאני לא.

מעניין אותי מה אתה חושב עליו, ואם זה הגיוני דבר כזה.

תודה על תשומת הלב

תשובה

בס"ד

היו בעם ישראל נביאים כפלים כיוצאי מצרים. ונבואה היא דרגה מאוד גבוהה. והיו בעלי רוח הקודש עוד מאות אלפים רבים. ובעלי גילוי אליהו עוד מאות אלפים אחרים גם הם רבים וטובים. ובעלי "מגידים" עוד כמה מליונים או יותר.

ומה הפלא? על ישראל נאמר אם אינם נביאים - בני נביאים הם.

למדך שהמצב הנורמאלי הוא נביא. אם נכשל ואינו נביא - הריהו בן נביא.

אינני יודע להגדיר את דרגתו של הרב ניר בן ארצי. ואנו לא מבין בדברים אלו. יש לו כוחות רוחנים חשובים והוא משתמש בהם לקדושה וה העיקר.

האם זה רוח הקודש או גילוי אליהו או משהו אחר?

- לא מענין אותי כלל!!

העיקר שיש.

בהצלחה