אזמרך בלאומים

חדשות כיפה הרב שי פירון 26/03/09 22:56 א בניסן התשסט

שאלה

שלום רב, יצא לי לראות אתר בשם "אזמרך בלאומים" שמביא טענות נגד הציונות הדתית,בתור דתי לאומי לא חפיפניק ולא לייט שחושב שאסור לברוח מטענות הייתי שמח לדעת אם הרב יודע היכן יש אתר או מישהו שמספק תשובות נגד האתר הזה (הוא הוציא גם ספר בשם דת הציונות)

כתובת האתר: http://www.yoel-ab.com/

תודה רבה

תשובה

ב"ה

שלומות,

מוזר בעיני שהפנת אלי את השאלה מכוין שרק ביום ו' האחרון נחשפתי לאתר זה.

עיינתי בו ואני לא סבור שיש בו טענות רציניות.

מציע לך להתבונן בספרים הבאים:

א. 'איילת השחר' לרב פילבר
ב. דרישת ציון להרב קלישר
ג. מתוך התורה הגואלת - משיחות הרצי"ה.

הטענות באתר הן טענות ישנות שמפרנסות ויכוחים רבים. צר לי אך אין בהן ולו חידוש רציני אחד.

הרבה ברכה,

שע