אזכרה רק ביום השנה?

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 26/11/14 10:57 ד בכסלו התשעה

שאלה

האם מותר לעשות את האזכרה לא ביום השנה? ואם כן האם יש יתרון לזה שזה כן דווקא ביום השנה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב,
אמירת הקדיש והתענית ביום הפטירה דווקא. לגבי עליה לקבר וכדומה ניתן גם ביום אחר, רצוי ביום השנה.

בברכה,
חיים רטיג,
ישיבת בינות רעננה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן