תרומות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 26/09/21 10:22 כ בתשרי התשפב

שאלה

שלום אדוני הרב,

מה שלומך?

אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה הבאה, נגיד כל בוקר אני שם עשר אגורות בקופת צדקה בביתי, לאחר כ50 יום שיש שם 5 שח, האם אני חייב לתת את 50 המטבעות הללו לתרומה, או שאני יכול לתת 5 שח אחרים לתרומה ואת 50 המטבעות להוציא מקופת הצדקה ולהשתמש בהם שוב וכך חוזר?

תודה רבה על כל העזרה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

אתה יכול להמיר אותם לכסף אחר ואז להשתמש בהם שוב לצדקה היומית

מועדים לשמחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן