תפילת נשים במניין גברים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 04/07/22 20:32 ה בתמוז התשפב

שאלה

שלום,

האם אני יכולה להתפלל במניין גברים בבית הכנסת?

האם אני חייבת לגשת לעזרת הנשים ולהתפלל שם?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אני לא בטוח שהבנתי את המציאות ואת המקרה.

בבית הכנסת ישנה הפרדה בין גברים ונשים, והמחיצה היא חלק בלתי נפרד ממבנה בית הכנסת כפי שהוא צריך להיות.

למה אפוא לא להשתלב במסגרת בית הכנסת כפי שהוא, ולהתפלל בעזרת גברים ?

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן