תפילה על טיסה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/06/22 19:41 כד בסיון התשפב

שאלה

בעוד כשבוע אנחנו אמורים לטוס כדי לבקר את המשפחה ולהיות בחתונה של דודי. אך שום דבר אינו מןכן ויש הרבה סיכוים שלא נטוס יש יזה פרק שאוכל לומר או אולי איזו תפילה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכהֿ

הטוב ביותר הוא לכלול את התפילה הפרטית המיוחדת הזו בתוך ״שמע קולנו ״ שבתפילת עמידה. לומר במילים שלכם את מה שאתם מבקשים מריבונו של עולם.

כל טוב ולוואי ותתקבלנה תפילותינו ברצון

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן