תהילים בלילה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 26/07/21 16:48 יז באב התשפא

שאלה

שלום,

לפעמים יש לי חשק גדול לקרוא פרקי תהילים או כמה פרקי תהילים. מסיבות אישיות. יש לי קשר אישי ישיר עם אלוקים. הבעיה היא שלפעמים זה קורה בלילה ואפילו בחצי הראשון של הלילה.

אז רציתי לדעת האם עדיף לקרוא זאת כשיש ממש חשק אפילו בחצי הראשון של הלילה, או שעדיף לחכות ולקרוא זאת ביום?

(אם זה עוזר זה לא פיקוח נפש. לפעמים מצער. לפעמים מאהבת השם).

תשובה

שלום וברכה

אני הולך בדרכם של אלה שקבעו כי מותר לפנות לקב״ה בכל זמן ובכל עת, ולעשות זאת בכל דרך רצויה, גם בקריאת תהילים.

כל טוב, ולוואי ותתקבלנה תפילותינו ברצון