שמיעת שירים של עידן רייכל

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 25/10/20 22:51 ז בחשון התשפא

שאלה

שלום הרב.

מה דעת הרב לגבי שמיעת שירים של זמר כמו עידן רייכל שמצד אחד השירים שלו בעלי תוכן חיובי, אך מצד שני אישיותו של הזמר עצמו שנויה במחלוקת והוא נשוי לגויה?

כמו כן לגבי שמיעת שירים של זמר שמשתייך לקהילה הגאה וכו'

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

יש בכך טעם לפגם

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן