שמות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 26/07/21 00:31 יז באב התשפא

שאלה

לפני מספר חודשים התברר לי שאני יהודיה ,בעקבות זה חשבתי על להוסיף לעצמי שם יהודי.

אבל הבנתי שזה הרבה מעבר לבחירה ,אז רציתי לברר איך אני יכולה לדעת מה מתאים לי או לאן אני יכולה לפנות על מנת שיתאימו שם שהכי נכון עבורי !

תודה רבה המשך שבוע מבורך!

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תתחברי לקהילה שומרי תורה ומצוות, ותחיי איתם יחד, ואז בודאי תמצאי אשה מתאימה לך שיכולה להבין אותך, והיא תעזור לך בקריאת שם מתוך הכרות אתך.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ